колеги имаще един линк от тема която търся вече 2 часа и не мога да намеря,да ме извиняват модераторите за поста.Става дума за линк в които е показано как да си направиш фароветв с снимки,а не озни в които е показано как се свалят,ако някои колега ми го постни ще съм благодарен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Фарове ГТА
Collapse
X
-
За съжаление съм загубил линка към един пост в alfaowner където има подробни обяснения и снимки на един колега от чехия за тази манипулация на 147. Мога обаче да ти сканирам( защото имам разпечатан вариант) само страниците с манипулацията по фаровете.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
-
sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
1
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеЗа съжаление съм загубил линка към един пост в alfaowner където има подробни обяснения и снимки на един колега от чехия за тази манипулация на 147. Мога обаче да ти сканирам( защото имам разпечатан вариант) само страниците с манипулацията по фаровете.
Comment
-
Първоначално публикувано от tdy Покажи съобщениеето линк за 147 ако ти върши няква работа http://kgb.clubalfaromeo.com/gotcha/...on%20guide.pdf
Comment
-
Един колега каза че е добре да се пръсне рефлектора с черен спрей пластификатор.
Да попитам имам такъв спрей аз, но е черен мат спрей с палстификатор, невероятен е. С него става ли да се пръсне рефлектора или трябва спрея да не е матов!?sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
Comment